Δυναμική ιστοσελίδα αλλά και μοντέρνα ταυτόχρονα

Δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στην αισθητική της ιστοσελίδας σας, αλλά και στη λειτουργικότητά της. Συγκεκριμένα, μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι user-friendly δηλαδή φιλική με τον χρήστη / επισκέπτη και να τον διευκολύνει στην πλοήγηση και αναζήτηση περιεχομένου. Έτσι, οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε διαθέτουν τη δυνατότητα αναζήτησης (search) εντός του περιεχομένου της ιστοσελίδας αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου με τα περιεχόμενα αυτής (sitemap), για καλύτερη και ευκολότερη πλοήγηση του επισκέπτη. Σε μια ιστοσελίδα υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής newsletters τα οποία αφορούν τα νέα, δραστηριότητες και προσφορές της επιχείρησής σας.

Αλληλεπίδραση επισκεπτών με την ιστοσελίδα σας

Μία ιστοσελίδα για να είναι μοντέρνα και δυναμική θα πρέπει να έχει αρκετή αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της. Στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι εύκολη η προσθήκη περιεχομένου, οι αλλαγές στο κείμενο, στις περιγραφές των προϊόντων σας, ενώ ταυτόχρονα πολύ εύκολα μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να "ανεβάσετε" εικόνες/κείμενο/βίντεο τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να σχολιάσουν ή να αξιολογήσουν. Επίσης οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν μία φόρμα επικοινωνίας με την εταιρία σας είτε να δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστoσελίδα σας (register).

Ιστοσελίδες mobile-friendly και Google-friendly

Πλέον οι χρήστες του Internet δεν περιορίζονται στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή για την περιήγησή τους στο διαδίκτυο, αλλά χρησιμοποιούν όλες τις συσκευές που διαθέτουν. Γι' αυτό τον λόγο η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να μπορεί να διαβαστεί απ' όλες τις συσκευές (tablets, smartphones, laptops), χωρίς να "χαλάει" η διάταξη και το περιεχόμενό της. Έτσι, η ιστοσελίδα σας θα είναι responsive, άρα και Google-friendly που σημαίνει καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση της ιστοσελίδας σας και αποδοτική προβολή στο διαδίκτυο

Με την πολύχρονη εμπειρία μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με προοπτική υψηλής κατάταξης στην Google, ενώ με τα κατάλληλα εργαλεία προωθούμε την ιστοσελίδα σας και τη βελτιστοποιούμε για αύξηση της επισκεψιμότητας, επομένως και των κερδών της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την προβολή σας στο διαδίκτυο, ενώ σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη για τη διαχείριση και προώθηση μιας ιστοσελίδας.