fbpx
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 211 411 4560

  • E-Mail: info@cybertraffic.gr

Γιατί προτείνουμε το PRISMA Win® της Megasoft

Σε ένα χώρο που σημαντικό ρόλο παίζει όχι μόνο η σωστή εξυπηρέτηση του Πελάτη, αλλά και η άμεση κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών του σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας υπηρεσίες, η εφαρμογή PRISMA Win® Restaurant - cafe δίνει τη λύση!
Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας πανεύκολο στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε υπάλληλο.
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει.

Πελάτες

Εύκολη διαχείριση πελατολογίου αποθηκεύοντας βασικά, πληροφοριακά και οικονομικά στοιχεία. Δυνατότητα αντιγραφής στοιχείων πελατών (μη φυσικών προσώπων) από τη Γ.Γ.Π.Σ.

Προμηθευτές

Εύκολη διαχείριση προμηθευτών αποθηκεύοντας βασικά, πληροφοριακά και οικονομικά στοιχεία. Δυνατότητα αντιγραφής στοιχείων από τη Γ.Γ.Π.Σ. για εξοικονόμιση χρόνου.

Αποθήκη

Διαχείριση βασικών, πληροφοριακών και οικονομικών στοιχείων ειδών. Αναφορές με στατιστικές πληροφορίες και αναζητήσεις με δυνατότητα εξαγωγής αποτελεσμάτων στο excel, σε αρχείο .txt ή σε εκτυπωτή.

Πωλήσεις

Έξυπνο κύκλωμα παρακολούθησης όλων των εμπορικών συναλλαγών από την παραγγελία έως και την τιμολόγηση! Έτσι οι καθημερινές πωλήσεις γίνονται μια εύκολη και ευχάριστη υπόθεση προσφέροντας ευελιξία και ασφάλεια.

Αγορές

Εύκολη διαχείριση όλων των σταδίων της αγοράς από την προσφορά, την παραγγελία και την παραλαβή των ειδών, έως την καταχώρηση του Δελτίου Αποστολής και του Τιμολογίου.

Αξιόγραφα

H εφαρμογή προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαχείριση αξιογράφων με δυνατότητα απεριόριστων κινήσεων, ομαδική επεξεργασία εγγραφών και πληθώρα εκτυπώσεων (ληξιάριο, απογραφές κ.α.).

Παραγγελίες

Δυνατότητα πρόβλεψης επάρκειας αποθήκης, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να παραγγείλει ασφαλή ποσότητα την κατάλληλη στιγμή! Δέσμευση ποσοτήτων και αποδέσμευση, είτε αυτόματα μετά από μία ορισμένη ημερομηνία, είτε με την ακύρωση της παραγγελίας με εμφάνιση προειδοποιητικού μηνύματος.

Στατιστικά

Συγκρίσεις περιόδων για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για την εικόνα της επιχείρησης και την πορεία της στο χρόνο που δίνουν τη δυνατότητα για την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την εξέλιξη και την κερδοφορία της!
image
image

Έχετε e-Shop;

Το PRISMA Win® μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε e-shop. Από τo πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης προς το e-shop γίνεται εισαγωγή ειδών και ενημέρωση υπαρχόντων, ενημέρωση τιμών - διαθεσιμότητας και ενημέρωση στοιχείων πελατών. Από το e-shop προς την εμπορική διαχείριση γίνεται αποστολή στοιχείων νέων πελατών και αποστολή παραγγελιών με όλες τις λεπτομέρειες (έξοδα αποστολής, τρόπος πληρωμής και αποστολής).

Έχετε πωλητές;

Οι χρήστες που βρίσκονται εκτός επιχείρησης μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τους πελάτες, τους προμηθευτές και την αποθήκη και να κάνουν διάφορες αναζητήσεις. Αυτό γίνεται με τη χρήση φορητών συσκευών τύπου smartphones και tablets με λειτουργικό Android 6.0 και πάνω.

Δείτε μερικά screenshots των εφαρμογών

Έκπτωση % απόσυρσης

Αποσύρετε το πρόγραμμα τιμολόγησης που χρησιμοποιείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 50%. Ρωτήστε μας για το πλεονέκτημα αυτό!

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις

Όταν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας μπορείτε να έχετε και αποτελεσματικότερο έλεγχο και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι σίγουρα οι σωστές!

image

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PRISMA Win®

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα demo βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και να σας το παρουσιάσουμε.

 

Έτσι θα κατανοήσετε καλύτερα πώς το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® θα καλύψει τις ανάγκες σας.

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

arrow

Έχουμε λάβει το μήνυμά σας και σύντομα θα σας απαντήσουμε.


Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου υψηλής ποιότητας.

Επικοινωνία

Αγ. Βαρβάρας 31 & Πόντου, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16452

(+30) 211 411 4560

info@cybertraffic.gr

(+30) 211 411 4564 (fax)

Δε - Πα: 9:30 - 18:30

       Σα: Τηλ. Υποστήριξη 10:00 - 14:00

Like us...

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων έχουν διατεθεί από τους προμηθευτές μας και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυπογραφικά λάθη η λανθασμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.