Πουλήστε εύκολα online με ένα e-shop που θα είναι από μόνο του διαφήμιση για την επιχείρησή σας!

Η κατασκευή ιστοσελίδων και eshop μοντέρνων και λειτουργικών είναι κάτι που κάνουμε πολύ καλά με αποτέλεσμα να σας εξασφαλίζουμε μια υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως στη Google. Η λύση κατασκευής e-shop απευθύνεται και σε όσους επιθυμούν να επεκτείνουν το υπάρχον φυσικό κατάστημά τους στο διαδίκτυο με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Το e-shop με μία ματιά

Τα ηλεκτρονικα καταστηματα ή αλλιώς e-shop έχουν συνήθως έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, με φωτογραφίες και περιγραφές για το κάθε προϊόν, όπου ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί, να τα προσθέσει στο online καλάθι αγορών και να πληρώσει την παραγγελία του με πολλούς τρόπους, όπως πληρωμή με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τράπεζα ή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα. Στα eshop υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης του περιεχομένου όπως περιγραφές, εικόνες, τιμές, εκπτώσεις, προσφορές προϊόντων ώστε να έχετε τη δυνατότητα ευελιξίας στις πωλήσεις και την προβολή των προϊόντων σας. 

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Είναι πολλοί οι λόγοι για να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή του e-shop σας. Ορισμένοι από αυτούς είναι το μοντέρνο design, η παροχή εκπαίδευσης πάνω στη διαχείριση του e-shop αλλά και οι συμβουλές για το πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός e-shop είναι τα εξής:

  • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων με αναλυτική παρουσίαση
  • Εύχρηστο περιβάλλον με δυνατότητα προσθήκης/αφαίρεσης, τροποποίησης προϊόντων
  • Ασφάλεια πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας