fbpx

RBS Link4All

RBS_Link4All__1___1508925977_684.jpg
RBS Link4All RBS Link4All RBS Link4All RBS Link4All RBS Link4All
RBS

RBS Link4All

Κωδικός: 6202

Ελέγξτε την επιχείρησή σας άμεσα, απλά και οικονομικά απ' όπου και αν βρίσκεστε με τη μοναδική στο είδος της cloud πλατφόρμα.

Έκπτωση προ ΦΠΑ
Καθαρή Αξία 100 €
ΦΠΑ 0 €
Τελική Τιμή 100 €
Συνδρομή:


Preloader

Η Cloud πλατφόρμα “Link4all” και ειδικότερα η πρωτοποριακή της υπηρεσία ‘Link4all Retail”, παρέχει σημαντικές δυνατότητες στην επιχείρηση που έχει προμηθευτεί ταμειακό σύστημα RBS και έχει επιλέξει να το διασυνδέσει σε αυτή, μέσω Ίντερνετ. Ο ίδιος ο επαγγελματίας, μπορεί απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο, να ενημερώνεται, με κάθε λεπτομέρεια, για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από το διασυνδεδεμένο ταμειακό του σύστημα. Πρόσθετα και εφόσον ο ίδιος ο επαγγελματίας επιθυμεί και το επιτρέψει, ο τεχνικός ή ο μηχανογράφος που είναι επιφορτισμένος με την τεχνική υποστήριξη, έχει πρόσβαση σε όλες εκείνες τις λειτουργίες που αφορούν τον έλεγχο της λειτουργίας και τον προγραμματισμό του ταμειακού συστήματος, ενώ ο λογιστής έχει πρόσβαση στα δεδομένα που εξυπηρετούν την λογιστική παρακολούθηση της δραστηριότητας του καταστήματος.

Για όσο χρονικό διάστημα καταβάλλονται οι ως άνω συνδρομές, παρέχεται παράλληλα, δωρεάν εγγύηση (έως και πλήρους αντικατάστασης) του αντίστοιχου συστήματος.

 Όλα τα Δικαιώματα των Συνδρομητών

Δικαιώματα κατόχου του Συστήματος

Αναφορές κλεισίματος ημέρας “Z” 

“Ζ” τελευταίου κλεισίματος 

Περιοδική “Ζ” τρέχοντος μήνα 

Περιοδική “Ζ” προηγούμενου μήνα 

Περιοδική προοδευτικών συνόλων

“Ζ” από ημερ/νία έως ημερ/νία - συνοπτικά 

Περιοδική προοδευτικών συνόλων “Ζ” από ημερ/νία έως ημερ/νία - αναλυτικά ανά κατηγορία Αναφορές Ταμείου Συγκεντρωτικά ή ανά Χειριστή  Αναφορά τρέχουσας ημέρας  Αναφορά προηγούμενης ημέρας  Αναφορά τρέχουσας εβδομάδας  Αναφορά τρέχοντος μήνα  Αναφορά από ημερ/νία έως ημερ/νία Αναφορές/Στατιστικά Πωλήσεων από ημερομηνία έως ημερομηνία  Πωλήσεις ανά κατηγορία  Πωλήσεις ανά είδος  Πωλήσεις ανά πελάτη Αναφορές Παραστατικών  Αποδείξεις λιανικής από ημερ/νία έως ημερ/νία  Τιμολόγια πώλησης από ημερ/νία έως ημερ/νία  Εκτύπωση ή ηλεκτρονική αποστολή επιλεχθέντος παραστατικού Ειδικές Λειτουργίες  Αναφορές πολλαπλών σταθμών στο ίδιο ή σε διαφορετικό ΑΦΜ συγκεντρωτικά ή αναλυτικά  Αναφορές κινήσεων της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot  Καταχώρηση ωρολογιακού και ημερομηνιακού προγράμματος αποστολής οποιασδήποτε αναφοράς σε επιλεγμένο παραλήπτη


Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου υψηλής ποιότητας.

Επικοινωνία

Λεωφ. Κύπρου 140, Αργυρούπολη

(+30) 211 411 4560

info@cybertraffic.gr

(+30) 211 411 4564 (fax)

Δε - Τε: 9:00 - 18:00

   Τρ - Πε - Πα: 9:00 - 21:00

   Σα: 10:00 - 14:00

popup

Like us...

  • Καλάθι Αγορών

     x 

    Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων έχουν διατεθεί από τους προμηθευτές μας και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυπογραφικά λάθη η λανθασμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.