fbpx

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Οποιαδήποτε μικρή, μεσαία και μεγάλη επιχείρηση

Μπορεί να έχει το δικό της B2B και B2C ηλεκτρονικό κατάστημα!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο e-shop για εσάς! Η επιτυχία του θα οφείλεται στο μοναδικό σχεδιασμό, στο σύγχρονο τρόπο προβολής των προϊόντων και στην απλή και γρήγορη διαδικασία για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

A Step-By-Step Roadmap To Success

Τι κάνει ένα eshop πετυχημένο;​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Elit ullamcr dignissim cras tincidunt lobortis feugiat.

1. Responsive Design

Το e-shop σας πρέπει να είναι οπωσδήποτε φιλικό με τους χρήστες που έχουν μικρή οθόνη δηλαδή αυτούς που το βλέπουν μέσα από κινητά τηλέφωνα ή tablet. Εκτός του ότι βοηθάμε το χρήστη να πλοηγηθεί είναι απαίτηση της Google για να εμφανίζεται το website στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2. Ταχύτητα Φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας καθορίζει την ψυχολογία του χρήστη και επηρεάζει άμεσα τη διάθεσή του να αγοράσει από εσάς. Χρησιμοποιούμε μηχανισμούς που θα κάνουν το e-shop σας να φορτώνει απίστευτα γρήγορα!

3. Γρήγορο - Εύκολο Καλάθι Αγορών

Η διαδικασία ολοκλήρωσης των αγορών (checkout) θα είναι απλή και θα ολοκληρώνεται σε ελάχιστα βήματα. Καλό είναι να αποφεύγουμε πολύπλοκους μηχανισμούς γιατί οι μη εξοικειωμένοι χρήστες δυσκολεύονται.

4. Συχνή Ανανέωση Προϊόντων

Το e-shop σας θα διατηρήσει το ενδιαφέρον των πελατών σας όταν το ενημερώνετε συχνά. Το περιβάλλον διαχείρισης είναι εύκολο στη χρήση για να μπορούν να το δουλέψουν οι συνεργάτες σας χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Επίσης παρέχουμε εκπαίδευση και οδηγίες γραπτές ή/και σε βίντεο.

5. Προσφορές

Εκμεταλλευόμενοι την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε φροντίζουμε να έχουμε σε εμφανή σημεία τις προσφορές που θεωρείτε εσείς ελκυστικές για τους πελάτες σας.

6. Προϊόντα

Όσο καλύτερα παρουσιάζετε το προϊόν σας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να το πουλήσετε. Σας συμβουλεύουμε πώς να δίνετε σωστούς και ολοκληρωμένους τίτλους στα προϊόντα σας. Σας δίνουμες οδηγίες για το ποιες πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβετε στην περιγραφή του προϊόντος.

7. Αναζήτηση Προϊόντων

Εγκαθιστούμε "έξυπνο" μηχανισμό αναζήτησης για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες σας να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η ύπαρξη μηχανισμού αναζήτησης που μπορεί ακόμα και με λίγα γράμματα να δώσει αποτελέσματα είναι πολύ σημαντική.

8. Αναφορές - Στατιστικά Πωλήσεων

Οι αναφορές πωλήσεων μπορεί να μη βοηθούν με άμεσο τρόπο στην αύξηση των πωλήσεων αλλά η πληροφόρηση που δίνουν είναι εξίσου σημαντική. Μπορείτε να δείτε ποια είναι τα κινήσιμα είδη σας, πότε δέχεστε περισσότερες παραγγελίες και ίσως να κάνετε προβλέψεις για το άμεσο μέλλον.

9. Σύνδεση με Εμπορική Διαχείριση

Συνδέουμε το e-shop σας με το πρόγραμμα της εμπορικής διαχείρισης που χρησιμοποιείτε. Αποφύγετε τη διπλή δουλειά καταχωρώντας τα προϊόντα 2 φορές. Το e-shop μπορεί να τροφοδοτείται αυτόματα από ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης όπως το PRISMA WIN της Megasoft. 

10. Newsletter

Δημιουργούμε μηχανισμό newsletter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τα νέα προϊόντα, τις προσφορές σας και να τους υπενθυμίζετε την ύπαρξη της επιχείρησής σας. Αυτό πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην κουράζετε τους πελάτες σας.

11. Φίλτρα

12. Συνδεσιμότητα με Facebook + Instagram

Your Dream. Our Mission.

Τι μπορεί να κάνει ένα Eshop για εσάς;​

Η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών έχει αλλάξει πλέον και η κατασκευή eshop είναι μία επένδυση που σας δίνει το πλεονέκτημα να διευρύνετε το πελατολόγιό σας τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε νέους και υφιστάμενους πελάτες ολοκληρωμένα και δείτε το conversion rate των πωλήσεών σας να αυξάνεται.

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ενισχύει το cross-sell και up-sell καθώς ο στόχος πλέον δεν είναι μόνο η μεμονωμένη online πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας αλλά και η πιο εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτησή των πελατών.

Παρουσιάστε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Διευρύνετε το πελατολόγιό σας​

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Μήπως χρειάζεστε μία δυναμική ιστοσελίδα;

Δείτε πώς πρέπει να είναι μία σύγχρονη ιστοσελίδα

The Sky's The Limit

Η διαδικασία κατασκευής eshop ολοκληρώνεται σε 4 βήματα:

  • Ανάλυση αναγκών
  • Ανάπτυξη
  • Ποιοτικός έλεγχος
  • Κανονική λειτουργία (+ εκπαίδευση χρήσης)