fbpx

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Μελέτη - Εγκατάσταση UPS

H Cybertraffic αναλαμβάνει τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση αξιόπιστης, αποτελεσματικής και ασφαλούς παροχής ενέργειας όταν είναι απαραίτητη.

Παραδίδουμε προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις για την επίλυση των πιο κρίσιμων προκλήσεων των πελατών μας.

Μπορούμε να προτείνουμε λύσεις πιο απλές όπως UPS για να καλύψουμε μεμονωμένα τους υπολογιστές σας, τους server και το τηλεφωνικό σας κέντρο ή να προτείνουμε λύσεις ολοκληρωμένες και ενιαίες που θα κρατήσουν την επιχείρησή σας “ζωντανή” κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης διακοπής ρεύματος.

Προστατέψτε την Επιχείρισή σας

Μια απροσδόκητη διακοπή ρεύματος μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων, δυσλειτουργία λογισμικού και να προκαλέσει γενικότερο άγχος σχετικά με τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Αν και το σύστημα UPS δεν εξασφαλίζει τη λειτουργία της επιχείρησής σας για ώρες, σας δίνει το χρόνο να ανταποκριθείτε σε μια διακοπή ρεύματος χωρίς να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές συνέπειες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σύστημα του UPS

Λειτουργεί με ισχύ μπαταρίας, υπερπυκνωτές ή σφόνδυλους

Εξαλείφει τις διακοπές στην τροφοδοσία

Λειτουργεί μόνο για λίγα λεπτά, αλλά είναι αρκετό μέχρι να ξεκινήσετε μια εφεδρική γεννήτρια ή να απενεργοποιήσετε τα συστήματα με ασφάλεια